Brendovi

Dobavljači

Lechler

LECHLER Spa Jedan od najstarijih proizvodjača boja i pratećih materijala za reparaciju automobila kao i industrijskog sektora. KOLORISTIKA I POMOĆNA SREDSTVA ZA IZRADU BOJA Ton karte (mazzete, špricane ton karte), colr index knjige i razni katalozi pomažu pri izradi boja PRATEĆI MATERIJALI I POMOĆNA SREDSTVA KOJA SE KORISTE PRI REPARACIJI: - PRAJMERI, FILERI, OČVRŠĆIVAČI, RAZREDJIVAČI, LAKOVI I ADITIVI U SKLADU SA REGULATIVAMA O EMISIJI ŠTETNIH ISPARLJIVIH MATERIJA (V.O.C)

Pogledaj više

Finixa

CHEMICAR EUROPE je nastala 1983 kao firma sa jednim zaposlenim i posredinčkom distribucijom. 1989 god firmi se pridružio čitav tim menadžera prodaje i to je zapravo prvi početak rada firme. Sa 24 zaposlenih ljudi kao i sa distributerima širom Evrope postignut je pun marketinški i prodajni efekat. Iz dana u dan posle 25 godina iskustva razvijaju se radni kapaciteti za razvoj autorefinish-a . Firma je u devedesetim godinama bila pionir u infracrvenoj tehnologiji sušenja raznih proizvoda a kasnije i pionir u opremi za vodene boje. Danas nastavlja sa inovacijama u istom smeru.

Pogledaj više

Kovax

Kovax Evropa je lociran u gradu Enschede,(Holandija), i jedan je od vodećih dobavljača brusnih materijala kao 100% kćerka firma kompanije Kovax Corporation iz Tokija (Japan). Kompanija je počela sa radom 1930god. i postala je jedna od najvećih i najinovativnijih kompanija u oblasti abrazivnih materijala. U Aziji je vec uveliko broj 1 a u Evropi se trudi da postigne mesto broj 3. Kao što se može očekivati od Japanske organizacije, Kovax nudi proizvode sa superiornog kvaliteta za optimalnu cenu. Odnos kvalitet / cena je pravi kurs za odabir firme Kovax.

Pogledaj više

IVE

Kompanija je IVE je nastala 1941 god u mestu Seregno blizu grada Como gde se i danas nalazi sedište. Sa inovativnim razvojem i usvajanjem novih tehnoloških procesa brzo je postala jedna od 20-tak proizvodjača priznatih na svetskom tržištu u proizvodnji premaza za drvo. Sa razvojem tehnologije, razvijali su se i kapaciteti i iz tog razloga usledilo je otvaranje IVE DE BRAZIL kao sedište za tržišta Amerike. Jedan je od lidera u proizvodnji poliestera a u poslednjim godinama sve vise razvija nove tehnologije poput UV i dr….. Nakon zajedničkog projekta sa firmom Lechler Spa 2011 god, IVE postaje lider u oblasti koloristike gde može ponuditi preko 7000 nijansi u premazima za drvo što nijedan proizvodjač sličnih premaza ne može da zadovolji.

Pogledaj više

Devilbiss

DE VILBISS je nastao 1888. god i danas slavi 120 godina postojanja. Nastao je kada je Dr Allen Devilbiss počeo sa kombinovanjem lepkova i baza za neku vrstu atomizacije u cilju dobrog nanošenja na odredjene površine. 1907 godine njegov sin Thomas je počeo evoluciju pištolja za farbanje. Masovna proizvodnja Devilbiss tehnologije je krenula u saradnji sa tadašnjim lakirerima i proizvodjačima boja za nameštaj kao i proizvodjača boja za automobile. De Vilbiss proizvodi danas se koriste u mnogim segmentima organskih kao i vodenih premaza.: uključujući jednokomponentne kao i dvokomponentne premaze kako sa malim tako i sa većim sadržajem ispraljiih materija. Iz dana u dan De vilbiss nastavlja sa istraživanjima i poboljšanjem tehničkih rešenja u cilju razvoja a u saradnji sa svim korisnicima ovih proizvoda.

Pogledaj više

Binks

General Maintainance

Pogledaj više

Ransburg

General Maintainance

Pogledaj više